Lieve Mensen,

Wij willen u bedanken voor de belangstelling en medeleven bij de ziekte van onze
Marjolein. Helaas kunnen wij niet voldoende tijd vinden om op alle kaarten, e-mails
en telefoontjes te reageren, en daarom hebben we gekozen voor deze website om
jullie op de hoogte te houden.

Berichtjes in het Gasten- of Fotoboek vinden we heel leuk en gaan we bij gelegenheid
samen lezen.

Veel liefs,
Judith en Geurt van Hoef
Ga terug naar boven
Maandag 07-12-2015
Vandaag heeft Marjolein de laatste chemo kuur gehad in het Radboud.
Nadat ruim twee jaar geleden leukemie bij Marjolein werd ontdekt mocht zij vandaag eindelijk de 8,4 meter lange kanjer ketting met in totaal 715 kralen afsluiten met de bloemenkraal!

Het was een bijzondere dag vandaag.
Marjolein kreeg een prachtige kanjer beker en een kadootje van de afdeling.
Ook wij kwamen niet met lege handen, alle verpleegkundige, oncologen etc. mochten heerlijk genieten van onze zelf gemaakte taart en cupcakes.

We zijn ontzettend dankbaar dat Marjolein nu beter is maar we hebben zo'n band opgebouwd in het ziekenhuis dat het afscheid ook weer erg dubbel was! We zullen er nog regelmatig komen zowel in het ziekenhuis in Ede als in Nijmegen.

Donderdag 17 december moet Marjolein naar de psycholoog en de fysiotherapeut in Ede, deze afspraken blijven voorlopig nog om de week.

Vrijdag 18 december moet Marjolein naar het Radboud om te vernevelen met Pentamidine. Dit zal de komende drie maanden nog 1x per maand moeten omdat de weerstand nog drie maanden laag is, daarna zullen de bloedwaarden de normale waarden hebben zoals het hoort.

18 januari zal de eerste keer zijn dat Marjolein voor controle bloed moet prikken in het Radboud. De eerst paar keren zal dit elke zes weken zijn, daarna om de drie maanden. Dit zal elke keer weer ontzettend spannend zijn!

Nu Marjolein geen chemo meer krijgt zal het lichaam daar aan moeten wennen. Ze zal daardoor een hele droge huid krijgen, die moet goed ingesmeerd worden met vaseline.

Ook namens Marjolein wil ik iedereen hartelijk bedanken voor de vele kaarten, tekeningen, en gebed, eten koken en het volgen van mijn blog. Wat ontzettend fijn dat er zoveel mensen zijn die aan ons gedacht hebben op wat voor manier dan ook.

Ik blijf regelmatig de blog schrijven, mochten er veranderingen optreden dan laat ik dat meteen weten.

De bloed uitslag van 18 januari zal ik dezelfde dag in het blog plaatsen!